Контраст
Шрифт
В ОДУВС учасники тренінгу з медіації отримали сертифікати КМЄС
НАВС

Завершено серію тренінгів «Медіація як інструмент врегулювання правових спорів» (ІІ рівень), організованих за ініціативою Центру медіації Одеського державного університету внутрішніх справ за підтримки Південноукраїнської колегії медіаторів спільно з Консультативною місією Європейського Союзу в Україні (EUAM).



Під керівництвом Мартінса Тулса, радника/тренера з питань менеджменту та управління персоналом КМЄС, учасники тренінгу – викладачі, практикуючі юристи та адвокати зосередилися на особливостях застосування медіації для врегулювання реальних конфліктних ситуацій, які часто виникають між сусідами в багатоповерхових одеських будинках. Сусідські війни для українського суспільства – не дивина. Ще у відомій «Кайдашевій сім’ї» то за курку сварилися, то за грушу. Розбиралися тоді за допомогою міцного слівця та й до кулаків доходило. Сьогодні сусідські суперечки зазвичай вирішують у правовому полі. Але саме медіація дозволяє не тільки врегулювати юридичну сторону спору, а й розібратися у взаєминах людей, зберегти добросусідські відносини, з’ясувати емоційну сторону конфлікту, яка нерідко є ключовим мотивуючим чинником у суперечці.



Сертифікат учасника тренінгу отримали викладачі Одеського державного університету внутрішніх справ: Балтаджи Поліна, Березовенко Любов, Будяченко Ольга, Корунчак Лариса, Крижановська Олена, Кузніченко Оксана, Мирза Світлана, Пишна Алла, Плужник Олена, Собко Анна, Шаповалова Інна, Шмаленко Юлія.


Медіація – це метод вирішення спорів із залученням посередника (медіатора), який допомагає проаналізувати конфліктну ситуацію так, щоб зацікавлені сторони самостійно змогли вибрати варіант рішення, який задовольняв би інтереси та потреби всіх учасників конфлікту.

ВЗГ ОДУВС

Схожі новини: