Контраст
Шрифт
В ОДУВС відбулась лекція на тему: "Професійна підготовка правоохоронців у Республіці Болгарія"
НАВС

Відділом міжнародного співробітництва спільно з кафедрою мовної підготовки ОДУВС було організовано проведення лекції англійською мовою “Professional training of law enforcers in the Republic of Bulgaria” (“Професійна підготовка правоохоронців в Республіці Болгарія”).

 

Спікером заходу виступив Василь Мадолев, радник/тренер з питань кримінальних розслідувань Консультативної місії Європейського Союзу в Україні.

 

У ході лекції здобувачі освіти дізнались про специфіку підготовки офіцерів поліції в Болгарії, особливу увагу було приділено міжнародному співробітництву Республіки Болгарія в сфері професійної освіти правоохоронців, програмам обміну та важливості володіння англійською мовою.

 

Курсанти взяли активну участь у дискусії під час кави-брейку, поділились із гостем особливостями набуття професії поліцейського в Україні та дізнались про можливості участі в міжнародних програмах академічного обміну для поліцейських в країнах Європейського Союзу.

 

Наприкінці заходу курсанти виразили пану Мадолеву вдячність за лекцію та сподівання на участь у майбутніх спільних заходах.

ВЗГ ОДУВС

Схожі новини: