Контраст
Шрифт
В ОДУВС відбулась онлайн-лекція на тему: «Психологічна стійкість та основні етичні професійні цінності поліцейського»
НАВС

23 квітня відбулась онлайн-лекція радника/тренера з питань взаємодії поліції з громадою Консультативної місії Європейського Союзу Луції Маерман-Нолте (Нідерланди) на тему: «Психологічна стійкість та основні етичні професійні цінності поліцейського». У заході взяли участь курсанти перших та других курсів факультетів підготовки фахівців для підрозділів кримінальної поліції, превентивної діяльності та органів досудового розслідування.


Першим з привітальною промовою виступив Голова Консультативної місії Європейського Союзу в Україні Антті Хартікайнен (Фінляндія). Спікер поділився приємними враженням після персональної зустрічі із ректором університету 22 квітня у ході офіційного візиту делегації КМЄС до Одеського державного університету внутрішніх справ. Пан Хартікайнен зазначив позитивну динаміку розвитку університету та актуальність застосування сучасних рішень, які використовуються в навчальному процесі. Голова Місії підкреслив, що ОДУВС є і залишається надійним партнером Консультативної місії Європейського Союзу і відіграє важливу роль в підготовці правоохоронців.


Наскрізною темою доповіді Луції Маерман-Нолте постало питання професійних цінностей поліцейських. Спікер підкреслила, що основні етичні цінності мають велику значущість у діяльності правоохоронних органів. До основних цінностей лектором були віднесені: чесність, надійність, хоробрість, співпраця та обов’язок. Також значну увагу було приділено сутності професіоналізму правоохоронця, взаємодії поліції і громади, психологічній стійкості офіцера поліції під час несення служби.


Наприкінці лекції здобувачі освіти мали змогу поставити спікеру питання та отримали вичерпні відповіді. Начальник відділу міжнародного співробітництва Алла Бочевар подякувала пані Маерман-Нолте за відкритість, плідну співпрацю та яскравий виклад актуальної для курсантів інформації.

ВЗГ ОДУВС

Схожі новини: