Контраст
Шрифт
В ОДУВС відбулось засідання Наглядової ради університету
НАВС

27 вересня в Одеському державному університеті внутрішніх справ відбулось перше засідання Наглядової ради вишу.

 

Ректор ОДУВС полковник поліції Дмитро Швець привітав учасників зібрання, довів наказ міністра внутрішніх справ України про затвердження персонального складу Наглядової ради вишу і подякував кожному за співпрацю та взаємодію в інтересах навчального закладу.

– Мені приємно констатувати, що ми спільно з Наглядовою радою маємо можливість обговорити вкрай важливі питання для університету і винести пропозиції щодо підготовки фахівців, які сьогодні потрібні Національній поліції та в цілому правоохоронній сфері нашої держави.

 

Шляхом відкритого голосування головою ради був обраний Олексій Леонов – народний депутат України IX скликання.

– Я хотів би подякувати за довіру міністру внутрішніх справ Денису Монастирському, вам, пане ректоре, всьому професорсько-викладацькому складу, членам Наглядової ради. У нас сформувався сильний склад Наглядової ради, який зможе допомагати, працювати на благо Міністерства внутрішніх справ, університету та здобувачів освіти, і давати результат, – зазначив парламентар.

Заступником голови Наглядової ради обраний начальник Головного управління Національної поліції в Одеській області генерал поліції третього рангу Микола Семенишин. Очільник ГУНП області зазначив, що керівництво поліції пишається випускниками Одеського державного університету внутрішніх справ. А ця Наглядова рада є особливою, тому що не завжди такі органи працювали в умовах воєнного стану.

 

Секретарем ради став Володимир Босенко, депутат Одеської обласної ради VIII скликання.

Член Наглядової ради, перший заступник голови Одеської обласної державної адміністрації Борис Волошенков звернувся до присутніх і побажав результативної роботи:

 

– Наша задача – щоб тим, хто приходить за знаннями і практикою, ми дали можливість передати краще, що є в кожному з нас. І рівень знань, і матеріально-технічну підготовку. Щоб ми пишалися випускниками цього вишу і пам’ятали, що там у кожному – частка нашої душі і серця.

На засіданні розглянули та затвердили План роботи Наглядової ради Одеського державного університету внутрішніх справ на 2022-2023 навчальний рік, а також обговорили реалізацію Концепції розвитку Одеського державного університету внутрішніх справ на 2022-2025 роки.

Ректор ОДУВС полковник поліції Дмитро Швець детально розповів про концепцію розвитку вишу, необхідні кроки та заходи її реалізації, а саме: щодо якості підготовки майбутніх правоохоронців, з урахуванням практичної складової, в тому числі і для професійного документування та розслідування воєнних злочинів, поглиблення наукової роботи і міжнародної співпраці, покращення матеріально-технічної бази, розширення навчальних полігонів.

На завершення зустрічі члени Наглядової ради ознайомились із матеріально-технічною базою університету.

ВЗГ ОДУВС

Схожі новини: