Контраст
Шрифт
В ОДУВС зевершилися семінари-тренінги для поліцейських батальйону поліції спеціального призначення ГУНП в Одеській області
НАВС

В Одеському державному університеті внутрішніх справ відбувся урочистий захід з нагоди завершення семінарів-тренінгів «Основи спеціальної тактики поліцейських підрозділів поліції особливого призначення за європейською моделлю забезпечення публічної безпеки і порядку в ході мирних зібрань та інших масових заходів» для 140 поліцейських батальйону поліції спеціального призначення Головного управління Національної поліції в Одеській області.



У заході взяли участь керівник оперативного управління Консультативної місії Європейського Союзу Удо Моллер, т.в.о. ректора Одеського державного університету внутрішніх справ професор Володимир Грохольський, керівник Спеціалізованої групи Консультативної місії ЄС з охорони громадського порядку Фернандо Магро Морос, тимчасово виконуючий обов’язки начальника Головного управління Національної поліції в Одеській області полковник поліції Олександр Ганжа, керівник програми (з операцій) UNOPS Френ О’Грейді, тренери спецпідрозділів поліції Головного управління Національної поліції у Львівській області та місті Києві.



Перед врученням сертифікатів про завершення навчання присутні вшанували хвилиною мовчання патріотизм, мужність і героїзм військових, правоохоронців і добровольців, які, ризикуючи своїм життям, захищали незалежність і територіальну цілісність нашої країни.



Керівник оперативного управління Консультативної місії Європейського Союзу Удо Моллер виступив із вітальною промовою, зауваживши на значущості тренінгів та подякував за допомогу в їх організації керівництву Національної поліції та керівництву університету за надану можливість підготовки поліцейських на базі університету.



Т.в.о. ректора Одеського державного університету внутрішніх справ професор Володимир Грохольський висловив слова вдячності представникам Консультативної місії Європейського Союзу та Управління Організації Об’єднаних Націй з обслуговування проєктів в Україні за підтримку розвитку правоохоронних органів України та можливість набуття європейського досвіду, спрямованого на захист прав та законних інтересів людини. Пан Грохольський побажав поліцейським уміло та ефективно застосовувати на практиці отриманні знання і навички та слідувати за девізом: «ЗАКОН. ЧЕСТЬ. ЗНАННЯ».



Керівник Спеціалізованої групи КМЄС з охорони громадського порядку Фернандо Магро Морос подякував українським тренерам та керівництву університету за допомогу у проведенні занять та побажав українським поліцейським наснаги, бути прикладом для своїх колег та гарантом безпеки суспільства.



Тимчасово виконуючий обов’язки начальника Головного управління Національної поліції в Одеській області полковник поліції Олександр Ганжа подякував представникам КМЄС та ЮНОПС за підготовку фахівців та сприяння імплементації європейської концепції забезпечення публічної безпеки і порядку.

ВЗГ ОДУВС

Схожі новини: