Контраст
Шрифт
В рамках програми обміну CEPOL 2021 року до ОДУВС прибула представниця поліції превенції м. Белград (Республіка Сербія) Катарина Живулович
НАВС

В рамках програми обміну CEPOL 2021 року до Одеського державного університету внутрішніх справ прибула представниця поліції превенції м. Белград (Республіка Сербія) капітан поліції Катарина Живулович.



04 жовтня в рамках візиту відбулась робоча зустріч іноземної фахівчині з деканом факультету підготовки фахівців для підрозділів превентивної діяльності Сергієм Медведенком та представниками кафедри адміністративної діяльності поліції Максимом Корнієнком та Оленою Ковальовою. Під час зустрічі обговорювались актуальні питання превентивної діяльності поліції в Україні та Республіці Сербія, зокрема в умовах карантинних обмежень. Пані Катарина підкреслила важливість підготовки майбутніх поліцейських сектору превенції до актуальних викликів сьогодення, розповіла про особливості впровадження проєкту «Community policing» та реалізації інформаційно-просвітницьких заходів у закладах освіти поліцейськими.



Протягом першого дня візиту, який триватиме до 08 жовтня, іноземна гостя мала нагоду відвідати оновлений музей університету та детальніше ознайомитися з майже сторічною історією становлення та розвитку нашого закладу освіти.



Також гостя відвідала сучасні навчальні полігони вишу, які використовуються у підготовці кваліфікованих працівників для підрозділів Національної поліції України: спеціалізовану інтерактивну аудиторію для відпрацювання навиків реагування поліцейських на випадки домашнього насильства; психолого-криміналістичний полігон подвійного призначення «Кризова кімната, дружня до дитини» та «Впізнання поза візуальним та аудіоспостереженням». Крім того було представлено новітню розробку – освітню платформу Virtual education, за допомогою якої курсанти та студенти можуть набувати практичні навики з проведення огляду місця події, не виходячи з аудиторії.



Пані Катарина відмітила інноваційність та сучасність підходу університету до підготовки здобувачів освіти.

ВЗГ ОДУВС

Схожі новини: