Контраст
Шрифт
В університеті відбувся щорічний дебатний турнір на «Кубок ректора ХНУВС – 2021»
НАВС
Відбувся щорічний дебатний турнір на «Кубок ректора» Харківського національного університету внутрішніх справ серед курсантів та студентів. Учасниками заходу стали представники факультетів №№ 1–4 та 6. Відкрила захід помічниця ректора з гендерних питань Оксана Цукан. Вона підкреслила важливість проведення таких заходів та залучення до їх лав молодих людей.
 
Турнір складався з двох відбіркових раундів, півфіналу та фіналу, під час яких кожна команда мала можливість продемонструвати свої фахові знання та ораторські вміння. До складу суддівської колегії увійшли досвідчені дебатери, тренери Федерації Дебатів України, багаторазові  переможці Всеукраїнських і Міжнародних дебатних турнірів Дмитро Щербина, Вікторія Федяй, Любов Крута та Катерина Ісаєва. Серед обговорюваних тем – гендерна рівність, попередження правопорушень та недопущення дискримінації.
 
 
 
Турнір проводився у британському  форматі парламентських дебатів. Учасники були обмежені в часі для підготовки. Виступ мав бути максимально переконливим, адже судді оцінювали не саму позицію, а переконливість виступу, вміння наводити аргументи та контраргументи, аналізувати промову опонента.
 
 
 
 
 
За результатами виступів І місце посіла команда факультету № 4 Аміна Головня та Ілля Казмірчук, фіналістами турніру стали команди: факультету № 2 – Дарина Заврічко та Власта Нечаєва, факультету № 4 – Ніколя Пилипенко та Андрій Резеіченко, факультету № 6 – Людмила Нужна та Ольга Шмулій. Топ-спікером турніру став Ілля Бакулін – студент факультету № 6.
 
 
 
Нагороди переможцям вручив ректор університету генерал поліції третього рангу Валерій Сокуренко та побажав усім учасникам наснаги та подальших успіхів.
 

 

ВЗГ ХНУВС
Схожі новини: