Контраст
Шрифт
Вчинок, який заслуговує поваги!
Вітальний лист від Міністерства внутрішніх справ України за гідне виховання доньки отримали батьки курсантки Дніпропетровського державного університету внутрішніх справ Анастасії Глушко, яка у листопаді 2022 року затримала небезпечного зловмисника.
НАВС

Нагороди Віті та Сергію Глушкам вручили начальник ГУНП в Донецькій області генерал поліції третього рангу Руслан Осипенко та декан факультету кримінальної поліції ДДУВС майор поліції Сергій Балабан.

 

 

Зустріч з курсанткою та її батьками відбулася на базі Покровського районного управління Національної поліції, де здобувачка вищої освіти наразі проходить стажування.

 

 

 

Сергій Балабан подякував батькам Анастасії за гідне виховання та мудрі настанови, які допомогли їхній доньці зорієнтуватися в екстремальній ситуації, мотивували проявити гуманність та сміливість. Декан факультету кримінальної поліції зазначив також, що університет пишається своїми курсантами та готовий повсякчас підтримувати ініціативну молодь.

 

 

Батьки Анастасії отримали подяку МВС України та пам’ятний нагрудний знак «55 років ДДУВС».

 

 

 

Курсантка своєю чергою подякувала керівництву МВС, ГУНП та Дніпропетровського державного університету внутрішніх справ за високу оцінку її дій та увагу до батьків. Пообіцяла і надалі старанно навчатися, віддано нести службу на благо українському народові та в ім’я процвітання рідної alma-mater.

 

 

Відділ зв’язків з громадськістю

Схожі новини: