Контраст
Шрифт
Вебінар за підтримки «ООН-жінки» в Україні
НАВС

Нещодавно в Національній академії внутрішніх справ відбувся онлайн вебінар «Підвищення компетенції працівників поліції у сфері запобігання та протидії гендерно зумовленому й домашньому насильству» за підтримки Організації «ООН-жінки» в Україні.

 

 

Захід проведено для працівників підрозділів превентивної діяльності Національної поліції України з розслідування окремих категорій кримінальних проступків у формі дізнання, яких направлено на навчальні курси в інститут підготовки керівних кадрів та підвищення кваліфікації НАВС. Також до вебінару долучився науково-педагогічний склад академії.

 

Вебінар за підтримки «ООН-жінки» в Україні

 

Семінар відкрив проректор академії полковник поліції Сергій Чернявський, який привітав учасників і представників «ООН-жінки» в Україні, висловив подяку гостям заходу за співпрацю та сприяння в його проведенні.

Лектор семінару Віктор Вальчук, маючи досвід практичної роботи в правоохоронній сфері, детально ознайомив присутніх з поняттям гендерно зумовленого насильства, його причинами, видами, формами, а також міжнародними стандартами й практиками Європейського суду з прав людини у сфері запобігання та протидії гендерно зумовленому й домашньому насильству. Також у своїй презентації лектор поінформував про динаміку злочинів гендерно зумовленого й домашнього насильства, особливості застосування національного законодавства у сфері запобігання та протидії домашньому насильству.

 

Вебінар за підтримки «ООН-жінки» в Україні

 

Протягом заходу Віктор Вальчук надавав вичерпні відповіді на всі запитання учасників.

Дякуємо лектору й організаторам за цікавий та змістовний захід!

 

Відділ міжнародного співробітництва НАВС

Схожі новини: