Контраст
Шрифт
Віце-президент Спілки адвокатів України Олександр Дроздов зустрівся зі студентами ОДУВС
НАВС

Віце-президент Спілки адвокатів України, заслужений юрист України, доктор юридичних наук, доцент Олександр Дроздов провів зустріч зі студентами факультету № 1 Навчально-наукового інституту права та кібербезпеки Одеського державного університету внутрішніх справ.



Питання від майбутніх правників були різні. Так, студентів молодших курсів більше цікавили саме особливості адвокатської діяльності та умови доступу до професії. Своєю чергою старшокурсників цікавило ставлення Олександра Дроздова до «адвокатської монополії» та приклади резонансних справ із власної адвокатської практики.



Також запитання були і у викладачів, зокрема, д.ю.н. Єлизавета Львова поставила питання щодо ставлення до залучення міжнародних експертів до процедур призначення членів вищої кваліфікаційної комісії суддів України.



Студентка 2 курсу Інна Оз поцікавилася, чи є відмінності у підходах, процедурі захисту прав людини в Україні та європейських країнах, тому що після отримання диплому ОДУВС вона планує повернутися додому і здійснювати адвокатську практику в Греції.



Час плинув дуже швидко, непомітно промайнуло півтори години. Студенти мали ще багато запитань і сподіваються на наступну зустріч.

ВЗГ ОДУВС

Схожі новини: