Контраст
Шрифт
Відбувся персональний розподіл випускників ОДУВС 2022 року
НАВС

27 січня відбувся персональний розподіл випускників Одеського державного університету внутрішніх справ 2022 року. Комісію з персонального розподілу очолив начальник ГУНП в Одеській області генерал поліції третього рангу Микола Семенишин.

На початку заходу до курсантів, слухачів магістратури та ад’юнктів звернувся ректор університету Сергій Кузніченко, який привітав їх з тим, що, закінчуючи Одеський державний університет внутрішніх справ, вони всі будуть працевлаштовані у територіальних підрозділах Національної поліції. «Бажаю всім успіхів у службовій діяльності, постійно підвищувати свій професійний рівень та майстерність, бути відданими Присязі та справі служіння українському народові», – додав ректор університету.

Своєю чергою очільник поліції Одещини Микола Семенишин акцентував увагу на основних пріоритетних напрямках роботи Національної поліції України на 2022 рік, серед яких: діджиталізація оперативно-службової діяльності, безпека громад, захист прав громадян, протидія злочинності, кадрове та логістичне забезпечення.

Також начальник ГУНП наголосив, що дуже важливо в період стримання агресії РФ розуміти, які гібридні загрози існують для нашої держави, зокрема, пов’язані з інформаційним простором, кібератаками, об’єктами критичної інфраструктури, поширенням злочинності, підштовхуванням громадянського суспільства до непокори та розповсюдженням корупції.

«Я дуже радий, що ви поповнюєте наші колективи, озброєні знаннями та цінностями Національної поліції. Досягайте своїх цілей і мрій, будьте відповідальними, вірними та відданими», – підсумував Микола Семенишин.

Майбутнім офіцерам були запропоновані посади відповідно до отриманої спеціалізації.

Переважна більшість молодих фахівців повернеться для подальшого проходження служби до структурних підрозділів, з яких вони були направлені на навчання до університету.

Захід був проведений з урахуванням встановлених протиепідемічних вимог та обмежень, обумовлених карантином.

ВЗГ ОДУВС

Схожі новини: