Контраст
Шрифт
Відкрита лекція за участю практичного працівника поліції в ОДУВС
НАВС

30 вересня завідувачкою кафедри криміналістики та психології університету підполковником поліції Валентиною ГОРОШКО та т.в.о. декана факультету підготовки фахівців для органів досудового розслідування полковником поліції Олегом ДОНЧЕНКОМ організовано та проведено для курсантів 3-го та 4-го курсів факультету відкриту лекцію за темою «Тактичні особливості проведення допиту підозрюваного у кримінальних провадженнях, розпочатих за фактами умисних вбивств» за участю практичного працівника.

 

 

Цікаву лекцію та корисну дискусію забезпечила заступник начальника СУ ГУНП в Одеській області – начальник відділу розслідувань злочинів, скоєних проти життя та здоров’я особи, підполковник поліції Інна ВЛАСОВА, яка має багаторічний досвід практичної роботи в слідчих підрозділах.

Завдяки цікавим і детальним розповідям Інни ВЛАСОВОЇ курсанти мали змогу поглибити знання щодо діяльності слідчих та ознайомитися з особливостями отримання показань від потерпілих, свідків та підозрюваних під час розслідування кримінальних проваджень вказаної категорії злочинів.

 

 

Теоретичні положення Інна ВЛАСОВА вдало розбавила цікавими прикладами зі своєї багаторічної практичної діяльності, зазначивши найпоширеніші помилки, які допускають слідчі під час розслідування, методи їх вирішення та недопущення в подальшій службовій діяльності.

 

 

Під час лекції курсанти мали нагоду самостійно реалізувати набуті знання під час проведення імпровізованого допиту підозрюваного.

Курсанти не залишались байдужими і ставили гострі питання, які їх цікавили. Лекція вийшла цікавою та продуктивною.

Майбутні офіцери поліції вдячні за організацію заходу та з нетерпінням чекатимуть подібних зустрічей з практиками, адже після цієї лекції у всіх залишилось багато позитивних емоцій та нових знань.

 

ВЗГ ОДУВС

Схожі новини: