Контраст
Шрифт
Відкриття нового навчального полігону «Зал судових засідань» в Одеському державному університеті внутрішніх справ
НАВС

Урочисте відкриття відбулось за участі представників Міжнародного Комітету Червоного Хреста.

 

«Ми дуже раді, що стали корисними для вас, що наша співпраця вилилася у такий чудовий проєкт», – зазначив Халіт Буланіклі, Регіональний Делегат МКЧХ по роботі з органами поліції та органами безпеки.



Проєкт «Зал судових засідань» реалізовано за підтримки Міжнародного Комітету Червоного Хреста в рамках Програми з міжнародного гуманітарного права та міжнародних правил і стандартів правоохоронної діяльності.

 

Слід зазначити, що Одеським державним університетом внутрішніх справ ведеться послідовна робота в частині забезпечення навчального процесу для здобувачів вищої освіти всіх спеціальностей необхідними знаннями та навичками в їх професійній діяльності.

 

Впродовж 2018-2020 років університетом обладнано кілька навчальних полігонів, серед яких «Лінія 102», «Кризова кімната, дружня до дитини», «Інтерактивна аудиторія для відпрацювання навиків реагування поліцейських на випадки домашнього насильства», які комплексно дозволяють вирішити завдання формування навичок з протидії та запобігання домашньому насильству в діяльності правоохоронців.

 

Черговим етапом для підготовки фахівців став навчальний полігон «Зала судових засідань», який не тільки доповнить існуючі локації і дозволить демонструвати весь комплекс дій щодо протидії домашньому насильству шляхом симулювання судового засідання по притягненню винного до відповідальності, але також слугуватиме завданням набуття практичних навичок в кримінальному, цивільному та господарському процесі як здобувачів вищої освіти, так і діючих офіцерів поліції під час проходження підвищення кваліфікації. Окрім того, вищезазначене приміщення буде нести мультифункціональний характер, слугуючи місцем проведення виїзних судових засідань.

ВЗГ ОДУВС

Схожі новини: