Контраст
Шрифт
Відкриття нової бібліотеки на базі “Академії поліції” Одеського державного університету внутрішніх справ
НАВС

02 жовтня на базі Одеського центру первинної професійної підготовки “Академія поліції” Одеського державного університету внутрішніх справ відбулось урочисте відкриття нової сучасної бібліотеки, приурочене до Всеукраїнського Дня бібліотек.Урочистості пройшли за участю ректора університету В’ячеслава Аброськіна та керівного складу вишу.

 

 

Після урочистого перерізання стрічки за сумлінне ставлення до виконання своїх функціональних обов’язків, ініціативу та наполегливість подяками ректора були нагороджені працівники бібліотеки університету.

В Одеському державному університеті внутрішніх справ завжди піклуються про кожного курсанта, та особливу увагу приділяють тим, у кого немає батьків – дітям-сиротам, а також дітям, позбавленим батьківського піклування. Сьогодні ректором вишу таким курсантам було вручено книги, які стануть їм корисними для здобуття професії поліцейського.

 

 

З нагоди відкриття нової бібліотеки університету кожен працівник вишу презентував по кілька примірників книжок, які поповнять читальну скарбницю вишу.

ВЗГ ОДУВС

 
Схожі новини: