Контраст
Шрифт
Відкриття виставки «Молитва в скульптурі» в ОДУВС
НАВС

В Одеському державному університеті внутрішніх справ відбулося відкриття виставки члена Національної спілки художників України, київського скульптора Олексія Леонова «Молитва в скульптурі».



Представив роботи відомого скульптора КРУК Станіслав Леонідович, радник Міністра внутрішніх справ України, президент Подільського культурно-просвітительського Центру ім. М.К. Реріха; президент Всеукраїнської культурно-освітньої асоціації Гуманної Педагогіки; кандидат педагогічних наук, доцент кафедри психології та педагогіки Хмельницького національного університету:

 

«Я від імені міністра внутрішніх справ України Дениса Монастирського хочу привітати вас з відкриттям унікальної виставки. У виші МВС вступає новий напрямок виховання за допомогою культури та освіти, який започаткували ви, і думаю, що він буде успішним. Ця виставка дасть можливість вам більш глибше зануритися в глибоке життя внутрішнього нашого світу, адже весь зовнішній світ призначений тільки для того, щоб ми сформували свій внутрішній світ, нашу свідомість, і Олексій Леонов, як ніхто, зумів відтворити в цих образах глибоку свідомість людей, хотів показати те, що саме цінне, що є в житті кожної людини – це її внутрішній світ, її духовний світ, для чого ми всі живемо».



На виставці представлені 22 скульптури, 2 з яких – з бронзи.



Слід зазначити, що понад 200 персональних виставок Олексія Леонова відбулися упродовж 2005 – 2021 років. Географія його робіт вражає: Україна, Білорусія, Росія, майже всі країни Європи, США, Канада, Південна Америка, Киргизія, Узбекистан, Китай, Монголія, Японія.

ВЗГ ОДУВС

Схожі новини: