Контраст
Шрифт
Вийшли на фінішну пряму: у ДДУВС відбувся розподіл магістрів
У Дніпропетровському державному університеті внутрішніх справ відбувся персональний розподіл слухачів магістратури для призначення на посади середнього складу в територіальних підрозділах поліції. 27 випускників – майбутні фахівці слідства та превентивної діяльності поповнять лави Національної поліції у 4 областях України.
НАВС

Перед державною комісією постали слухачі магістратури денної форми навчання Навчально-наукового інституту права та підготовки фахівців для підрозділів Національної поліції та факультету підготовки фахівців для підрозділів превентивної діяльності.

 

 

 

Ректор ДДУВС полковник поліції Андрій Фоменко поздоровив випускників із новим, важливим етапом у їхньому житті – початком професійної діяльності, побажав гідно нести службу, наполегливо працювати, бути успішними в кар’єрному зростанні.

 

 

«Сьогодні ви вийшли на фінішну пряму - підвищили свій освітній та професійний рівні. Ті знання та навички, які ви отримали в магістратурі, знадобляться вам вже для призначення на керівні посади. Ви будете приймати рішення, брати на себе відповідальність, ставити завдання своїм підлеглим. Я не говорю, що ми сьогодні прощаємося, адже надалі наша співпраця буде продовжуватися заради взаємного обміну досвідом, спільного розвитку та професійного зростання. Ми завжди чекатимемо на вас в університеті на курсах підвищення кваліфікації, вебінарах, тренінгах і семінарах. Якщо у вас будуть виникати труднощі, проблемні питання на практиці, пам’ятайте, ми готові їх вирішувати разом із вами. Не зупиняйтеся на досягнутому, завжди рухайтеся вперед, не бійтеся перешкод, бережіть себе та будьте гідними офіцерського звання», – звернувся до випускників Андрій Євгенович.

 

 

У день розподілу до Дніпропетровського державного університету внутрішніх справ завітав – начальник управління кадрового забезпечення ГУНП в Дніпропетровській області полковник поліції Володимир Загородній.

 

 

«Отримана вами вища освіта магістерського рівня відкриває шлях до будь-яких посад в системі Національної поліції. Обмеження, які існуватимуть, вони будуть для вас тільки уроком. Пам’ятайте, той шлях, на який ви ступили, ви маєте відповідально пройти самі. А якщо не знаєте, як вчинити, - завжди дійте по закону!» – сказав Володимир Загородній.

 

 

 

За рішенням комісії з персонального розподілу в Дніпропетровській області нестимуть службу 24 випускники ДДУВС, у Запорізькій, Донецькій та Кіровоградській – по одному.

 

 

 

Навчальний процес завершено, після успішного складання атестації магістри приступлять до виконання своїх службових обов’язків. Бажаємо випускникам сумлінно нести службу в лавах Національної поліції України, успіхів та безпечної служби!

 

 

Відділ зв’язків з громадськістю

Схожі новини: