Контраст
Шрифт
Викладач ЛьвДУВС Михайло Домінюк став лауреатом премії SPORTSTAR-2020
НАВС

У скарбничці спортсмена-гирьовика – чимало нагород і відзнак всеукраїнських та міжнародних змагань. А нещодавно він отримав спортивну зірку від унікального медіаресурсу.

2

Михайло Домінюк – викладач кафедри спеціальної фізичної підготовки факультету №2 ЛьвДУВС. Гирьовим спортом захопився ще в юнацькі роки, коли навчався в університеті.

«Почав більш активно тренуватися на третьому курсі. Поставив собі мету – виконати норматив кандидата у майстри спорту. Та коли досягнув бажаного, зрозумів, що це - не межа, потрібно рухатися далі та працювати ще наполегливіше», - пригадує Михайло Домінюк.

Найбільше пишається своїм першим великим досягненням – перемогою у Чемпіонаті світу в Афінах у 2011 році. «Це стало для мене великим поштовхом та мотивацією. Я зрозумів, що зможу досягнути значно більше у цьому виді спорту, якщо займатимусь професійно», - розповідає гирьовик.

Роки тренувань не минули дарма. Вже у 2014-му Михайло успішно виконав норматив майстра спорту міжнародного класу. А нещодавно повернувся з Чемпіонату Європи із черговою перемогою – у складі національної збірної виборов «золото» в командній естафеті у вправі поштовх за довгим циклом.

Михайло – не лише успішний спортсмен, але й тренер із багаторічним стажем. «Завжди цікавився, як покращити свій результат, шукав книги, поради відомих гирьовиків. Згодом почав ділитися своїми знаннями з іншими, допомагати тим, хто лише пробує свої сили. В нашому університеті є секція гирьового спорту. Сюди приходять займатися і хлопці, і дівчата, які також показують хороші результати. Тренування допомагають розвинути силу та витривалість, гартують характер», - наголошує Михайло Домінюк та додає - саме ці риси є вкрай важливими для майбутніх поліцейських.

2

Нещодавно викладач ЛьвДУВС увійшов до числа кращих спортсменів за версією PLAYPRO.media. Гирьовик став лауреатом премії SPORTSTAR-2020, яку започаткували з нагоди першої річниці створення популярного медіаресурсу. Цією відзнакою вирішили заохотити сильних та талановитих атлетів, які впродовж року працювали над розвитком українського спорту.

Статуетку зі зіркою Михайло отримав, щойно повернувся з Чемпіонату Європи. А ще одним приємним сюрпризом для спортсмена виявився тематичний номер глянцю PLAYPRO, присвячений лауреатам премії.

Схожі новини: