Контраст
Шрифт
Викладачі ДДУВС готуються навчати поліцейських для роботи в школах
З метою підготовки науково-педагогічних працівників Дніпропетровського державного університету внутрішніх справ для якісного проведення занять за програмою підвищення кваліфікації поліцейських із забезпечення безпеки в закладах освіти керівництвом ДДУВС організовано робочу зустріч із представниками Ліцею № 139 Дніпровської міської ради.
НАВС
Caption

Директор ліцею Владислав Полушкін ознайомив викладачів з актуальними питаннями щодо створення безпечного середовища в закладах освіти, окреслив основні особливості роботи зі школярами тощо.

Caption

Начальник відділу безпеки життєдіяльності та соціального захисту управління освіти департаменту гуманітарної політики Дніпровської міської ради Тетяна Бичкова пояснила правову основу діяльності закладів освіти та акцентувала увагу на актуальності питання створення сприятливих умов для навчання та перебування дітей у школах у період воєнного часу.

Caption

Викладачі ДДУВС мали можливість поставити питання, відповіді на які стануть корисними під час освітнього процесу.

 

Представники ДДУВС побачили умови, в яких працює ліцей, і відвідали укриття. Результатом зустрічі буде якісна підготовка поліцейських, яких планується залучати до вдосконалення безпекової складової в закладах середньої освіти під час впровадження проєкту «Офіцер безпеки».

Caption

 

Caption
Caption

 

Схожі новини: