Контраст
Шрифт
Викладачі ДДУВС отримали суддівські та інструкторські кваліфікації з хортингу
У Київській області пройшли атестаційні інструкторсько-суддівські семінари з хортингу та поліцейського хортингу. Семінари проводилися Всеукраїнською федерацією хортингу та Федерацією поліцейського хортингу.
НАВС

Хортинг – сучасне бойове мистецтво, створене в Україні.

 

Семінари, що пройшли у м. Ірпінь, проведено з метою вдосконалення майстерності інструкторів з поліцейського хортингу, методики викладання і тренування спортсменів та проведення атестації інструкторів, спортсменів та суддів з хортингу та поліцейського хортингу.

 

 

ДДУВС на заходах представляли працівники, які пройшли навчання, склали іспити та за результатами атестації отримали відповідні сертифікати: викладач кафедри спеціальної фізичної підготовки Дмитро Анісімов отримав ступінь майстра чорного поясу І ДАН (RАNК) з поліцейського хортингу, захистив кваліфікацію «Інструктор з поліцейського хортингу І категорії», «Суддя поліцейського хортингу І категорії» та «Суддя з хортингу ІІ категорії».

 

 

Старший викладач кафедри тактико-спеціальної підготовки ДДУВС Олег Завістовський отримав кваліфікацію «Суддя Міжнародної категорії з хортингу».

 

Професор кафедри тактико-спеціальної підготовки Василь Поливанюк та старший викладач цієї ж кафедри Дмитро Тінін отримали кваліфікації «Інструктор з поліцейського хортингу ІІ категорії», «Суддя поліцейського хортингу ІІІ категорії» та «Суддя з хортингу ІІІ категорії».

 

Відділ зв’язків з громадськістю

Схожі новини: