Контраст
Шрифт
Викладачі ДДУВС проводять тренінги для суддів!
І здобувачів вищої освіти навчають, і навіть кваліфікацію суддів підвищують: представникам Дніпропетровського державного університету внутрішніх справ було оголошено подяку від Національної школи суддів України.
НАВС

Плідну професійну діяльність старшого викладача кафедри адміністративного права, процесу та адміністративної діяльності Максима Шевякова, а також професора Бориса Логвиненка відзначили до 20-ї річниці становлення Національної школи суддів України.

 

Так, фахівці закладу у якості тренерів систематично залучалися до проведення семінарів для суддів та працівників апаратів місцевих загальних судів Київського, Дніпровського і Харківського регіональних відділень Національної школи суддів України, а також територіальних управлінь Служби судової охорони.

 

 

Як розповідає Максим Шевяков, ключовою метою таких тренінгів є вдосконалення професійних компетенцій працівниками суду, а також національна та особиста безпека в умовах повномасштабної військової агресії росії проти України.

 

«У ході занять фокусуємося на проблемних питаннях, пов’язаних з адміністративно-юрисдикційною діяльністю суддів», – підкреслює викладач.

 

 

Зазначимо, що у співпраці з Національною школою суддів України передбачається проведення тематичних семінарів та тренінгів представниками ДДУВС у подальшому.

 

 

Відділ зв’язків з громадськістю

Схожі новини: