Контраст
Шрифт
Виконання обов’язків ректора Одеського державного університету внутрішніх справ покладено на Сергія Кузніченка
НАВС

Наказом МВС України виконання обов’язків ректора Одеського державного університету внутрішніх справ покладено на доктора юридичних наук, професора, заслуженого діяча науки і техніки України, члена-кореспондента Академії правових наук України Кузніченка Сергія Олександровича. Заступниця міністра внутрішніх справ України Катерина Павліченко представила  нового керівника особовому складу вишу.

 

Представлення відбулося за участі радника міністра внутрішніх справ України Станіслава Крука, першого заступника голови Одеської обласної ради Олега Радковського, першого заступника голови Одеської обласної державної адміністрації Бориса Волошенкова, начальника ГУНП в Одеській області генерала поліції третього рангу Миколи Семенишина, директора Департаменту муніципальної безпеки Одеської міської ради Віктора Кузнєцова та директора Департаменту з питань цивільного захисту, оборонної роботи та взаємодії з правоохоронними органами Сергія Готка.



Звертаючись до присутніх, Катерина Павліченко відмітила, що Одеський державний університет внутрішніх справ – це заклад вищої освіти системи Міністерства внутрішніх справ, який дійсно має дуже значний потенціал, оскільки має багаторічну історію і за час свого існування підготував багато фахівців високої кваліфікації.



«Я впевнена, що завдяки злагодженій роботі всього колективу вдасться побудувати в університеті якісну систему освіти», – додала заступниця міністра.

Радник міністра внутрішніх справ України Станіслав Крук зазначив, що самим важливим моментом у формуванні колективу є медіація, відмітивши, що успішність університету залежить від того, наскільки буде налагоджена співпраця одного з одним, бо вона є основою не тільки розвитку особистості, а й всього суспільства в цілому.



Новопризначений очільник вишу подякував керівництву Міністерства за довіру і запевнив, що зробить все необхідне, для того щоб розвивати університет в подальшому.

ВЗГ ОДУВС

Схожі новини: