Контраст
Шрифт
Випуск молодих спеціалістів у ЛДУВС імені Е.О. Дідоренка
НАВС

У День Національної поліції України у Луганському державному університеті внутрішніх справ імені Е.О. Дідоренка  відбулись урочистості з нагоди випуску курсантів та студентів.

У цей день на площі міста було людно та гамірно, панувала атмосфера відвертих емоцій та неприхованих переживань. Молодих спеціалістів прийшли привітати батьки, друзі та кохані.

Традиційно захід розпочався  з внесення Прапору Університету.

Із словами привітання до випускників звернувся ректор Луганського державного університету внутрішніх справ імені Е.О. Дідоренка Віталій Комарницький:

"Вручені вам сьогодні дипломи про вищу освіту - це не тільки визнання вашої професійної і людської зрілості, а й символ високої відповідальності перед суспільством, державою, які довірили вам таку відповідальну і почесну місію - служити законності, захищати правопорядок. Впевнений, що не одна промениста зірка з'явиться на ваших погонах, і хто зна, можливо, в цьому строю стоять майбутні генерали, міністри, начальники департаментів".

 

 

Далі учасники урочистого заходу  вшанували хвилиною мовчання загиблих під час виконання службових обов’язків правоохоронців та поклали квіти до пам’ятника генерала-майора Олександра Радієвського.


Привітати випускників із отриманням диплому про вищу освіту завітали почесні гості:  начальник департаменту боротьби з наркозлочинністю Націнальної поліції України підполковник поліції Сергій Федченко та керівники  правоохоронних і силових структур у Луганській області.

"Щиро вітаю вас, шановні випускники! Ви обрали дуже нелегку, але необхідну нашій державі справу - служити зконності та правопорядку. Від сьогодні ви розпочинаєте свій професійний шлях, нехай він буде успішним та перспективним, а майбутня робота - цікавою" - звернувся з вітальним словом до випускників  керівник Луганської обласної прокуратури Микола Прибіга. 

І ось вона довгоочікувана та хвилююча мить: вручення дипломів. 144 молодих спеціалісти отримали дипломи про вищу освіту, 16-тьом з них вручено дипломи з відзнакою та  присвоєно спеціальне звання старшого лейтенанта поліції.

За доброю університетською традицією випускникам-відмінникам вручили подарунки – годинники з гравіюванням. 

 

Завершилося свято прощанням із Прапором  Університету та урочистим маршем.

Свято випуску перегорнуло останню сторінку університетського життя випускників. Попереду – нелегка та відповідальна служба у лавах Національної поліції України.

Прес-служба Луганського державного університету внутрішніх справ імені Е.О. Дідоренка

 

 

 

Схожі новини: