Контраст
Шрифт
Випуск поліцейських в “Академії поліції” ОДУВС
НАВС

В Одеському центрі первинної професійної підготовки «Академія поліції» Одеського державного університету внутрішніх справ відбувся випуск поліцейських. 99 слухачів, які успішно пройшли навчання та склали підсумкові іспити, поповнять лави Національної поліції України.



В урочистих заходах взяли участь керівництво університету, керівний та педагогічний склад, випускники та слухачі ОЦППП «Академія поліції», а також т.в.о. заступника начальника Головного управління Національної поліції в Одеській області полковник поліції Олександр Хутняк.



Після внесення Державного прапору України усі присутні виконали Державний Гімн України та хвилиною мовчання вшанували світлу пам’ять військових, правоохоронців та добровольців, які віддали власне життя, захищаючи незалежність та територіальну цілісність нашої держави.

 

Випускники отримали дипломи про присвоєння кваліфікації поліцейського, а кращі з них були нагороджені листами подяки та пам’ятними подарунками.



З урочистою подією випускників привітав т.в.о. ректора університету Олександр Поліщук: «Ваш обов’язок – захищати громадян, дотримуючись Конституції та законів України, поважати та охороняти права і свободи людини, честь держави та з гідністю нести високе звання поліцейського – випускника Одеського державного університету внутрішніх справ. Бажаю вам міцного здоров’я, родинного благополуччя, миру та злагоди. Слава Україні!».



З вітальним словом до випускників звернувся т.в.о. заступника начальника Головного управління Національної поліції в Одеській області полковник поліції Олександр Хутняк:



«У вашому житті настає знаменна дата: із вчорашніх слухачів сьогодні ви вже діючі поліцейські. Шановні колеги, ми з радістю вас чекаємо у нашій великій родині працівників поліції. Хочу, в першу чергу, подякувати вам, молодим людям, які вибрали в своєму житті важкий шлях – шлях поліцейського, але, разом з тим, це шлях почесний. Хочу подякувати вашим батькам, які підтримали вас в цю хвилину, під час вибору вашої професії. Саме основне: хочу подякувати вашим викладачам, які заклали фундаменти ваших знань, навиків для подальшої служби в органах Національної поліції».

 

Привітав зі святом та здійснив освячення випускників військовий капелан гарнізонного храму Отець Василій:



«В сьогоднішній день ви встаєте до лав захисників миру, спокою, порядку і стабільності нашої держави. Молю Господа, щоб ви до кінця вашого життя зберігали честь мундира і щоб ангел-охоронитеть, матінка Божа, Ісус Христос оберігали вас, ваші сім’ї, ваші родини, всю нашу неньку Україну в тому спокої і миру. Нехай бог в цьому вам допомагає».

Від імені випускників до присутніх звернулась рядовий поліції Вікторія Миронова:



«Ми отримали життєво важливі навички та професійне становлення, адже кожен співробітник центру доклав багато зусиль та енергії, передаючи нам не лише свої знання та досвід, а й позитивні емоції, цінності і бачення світу. Ми впевнені, що ці знання є міцною запорукою нашої успішної роботи – служити українському народові, протистояти злочинності та зміцнювати правопорядок в державі».



Захід було завершено проходженням урочистим маршем та фотографуванням на згадку.

ВЗГ ОДУВС

Схожі новини: