Контраст
Шрифт
Вітаємо наших ветеранів!
НАВС

За доброю традицією 20 грудня у Національній академії внутрішніх справ гідно вшанували пенсіонерів та ветеранів системи МВС та Національної поліції, які свою долю і значну частину життя присвятили служінню Українському народові, зберігаючи вірність Закону і Присязі.

Низьким укліном учасники заходу біля меморіалу на Солом’янській площі віддали данину пам’яті побратимам різних поколінь, які загинули при виконанні службових обов’язків. 

У рік сторіччя закладу ветеранів тепло привітав ректор академії генерал поліції першого рангу Володимир Чернєй, відмітивши, що їх знання та досвід, активна життєва позиція – неоціненне надбання для виховання нової генерації правоохоронців – патріотів і професіоналів. Очільник закладу передав слова шани від Міністра внутрішніх справ України і вручив ветеранам ювілейну символіку.

Учасники заходу ознайомилися з інноваційними методиками організації освітнього процесу, новими навчальними полігонами, тренінговими центрами і стрілецьким комплексом та іншими об’єктами розвиненої інфраструктури вишу.

Під час дружнього спілкування ветерани з піднесенням поділилися незабутніми спогадами про роки спільної роботи в академії.

Висловлюємо щиру вдячність ветеранам за неоціненний внесок у становлення та розбудову академії і правоохоронної системи країни з найщирішими побажаннями здоров’я, сил, добробуту в родинах, натхнення та віри у світле майбутнє України!

 

 

Схожі новини: