Контраст
Шрифт
Вітаємо випускників Одеського державного університету внутрішніх справ 2021 року з отриманням диплому МАГІСТРА ПРАВА
НАВС

26 лютого, напередодні 99-ї річниці з дня заснування закладу освіти, успішно завершили навчання та отримали дипломи магістра Права 13 студентів денної форми навчання навчально-наукового інституту права та кібербезпеки Одеського державного університету внутрішніх справ, чотири з яких з відзнакою.


Керівництво, науково-педагогічні працівники в урочистій обстановці вітали своїх студентів, а відтепер – вже колег з визначною для кожного випускника датою!


Ректор університету В’ячеслав Аброськін побажав випускникам наснаги, впевненості у своїх силах, мудрих рішень і дій, високих професійних досягнень та кар’єрного зростання.


Слова вдячності викладачам від випускників висловила відмінниця навчання Шихранова Анна: «Ви дали нам багато знань та показали, якими потрібно бути юристами та якими потрібно бути людьми – це найголовніше. Також я хочу подякувати своїм однокурсникам за те, що вони підтримують один одного, і навіть, не зважаючи на коронавірус, ми – дружні. Чесно скажу, я не пожалкувала, що я поступила в цей університет – це є найголовнішим для кожного з нас».



Своєю чергою, випускник Тарнаруцький Ігор запевнив, що диплом магістра Права Одеського державного університету внутрішніх справ – це не просто документ про вищу освіту, а й предмет гордості і знак приналежності до багатотисячної родини вишу.


Вручення дипломів – це хвилююче свято для батьків, Ірина Адамівна Костанді – мати випускниці – щиро подякувала викладачам за недоспані ночі, готуючи лекції, та за труд креативу, аби донести знання студенту так, щоб йому було цікаво, аби його захопити, аби він сам хотів шукати та пізнавати свою майбутню професію. Випускникам Ірина Адамівна побажала наполегливості, натхнення, кар’єрних здобутків, щедрої долі та вірних друзів!


Весь колектив Одеського державного університету внутрішніх справ щиро вітає магістрів з отриманням диплому! Двері університету завжди відкриті для випускників! Дякуємо, що були з університетом ці роки!

ВЗГ ОДУВС

Схожі новини: