Контраст
Шрифт
Вітаємо з перемогою в конкурсі соціальних відеороликів студентів Юридичної клініки «Правовий захист»!
НАВС

 

Студенти та курсанти Юридичної клініки «Правовий захист» Донецького юридичного інституту МВС України взяли участь в конкурсі зі створення соціальних відеороликів «Правовий інформатор», який проходив з жовтня по грудень 2020 року.

6 січня 2021 року відбулось нагородження переможців. Команда студентів, які обрали висвітлення важливої та актуальної теми сучасного суспільства як цькування, нагороджена дипломом за перемогу відеоролику на тему «Булінг» в номінації «Вибір журі». Всі учасники, які були залучені в зйомках відеороликів «Булінг» та «Затримала поліція», отримали подяку та цінні подарунки від організаторів конкурсу  Регіонального центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги у Донецькій та Запорізькій областях: «За активну участь у конкурсі та особистий внесок в підвищення рівня правової обізнаності громадян».

Слід також зазначити, що вже розпочалась трансляція цих відеороликів в соціальному центрі «Мультіцентр» м. Маріуполя.

Зауважимо, такі заходи з правової освіти не тільки популяризують юридичну освіту в Донецькому юридичному інституті, а і підвищують рівень правової культури населення, чим досягається мета юридичної клініки.

 

 

 

Схожі новини: