Контраст
Шрифт
Візит курсантів ОДУВС до Регіонального представництва КМЄС в Одесі
НАВС

26 січня відділом міжнародного співробітництва спільно з кафедрою мовної підготовки ОДУВС було організовано візит курсантів університету до Регіонального представництва Консультативної місії Європейського Союзу в Одесі.

Лекторами заходу виступили Георгіос Покас (Греція), радник/тренер з питань взаємодії поліції з громадою, та Карі Ламберг (Фінляндія), радник з питань прокуратури. Заняття проходило виключно англійською мовою.

Здобувачі освіти ознайомилися з особливостями розслідування корупції в країнах ЄС, шляхами попередження корупції, співпраці правоохоронних органів на міжнародному рівні.

Особливо цікавими були представлені моделі розв’язання проблем та концепція 3Сs (Communication, Coordination, Cooperation), які викликали жваву дискусію. Велику увагу іноземні колеги приділили питанням професійного зросту та постійного самовдосконалення.

У ході зустрічі курсанти мали змогу поставити спікерам питання та отримали вичерпні відповіді. Наприкінці заходу начальник відділу міжнародного співробітництва Алла Бочевар подякувала представникам місії за можливість набуття європейського досвіду та постійну підтримку ініціатив університету.

ВЗГ ОДУВС

Схожі новини: