Контраст
Шрифт
Візит представників Франції, Румунії та Фінляндії до ХНУВС
НАВС

У межах програми Cepol Exchange Program ICU TOPCOP Харківський національний університет внутрішніх справ відвідують капітан жандармерії, заступник начальника відділу міжнародних тренінгів та обмінів Тренінгового центру жандармів Флорін Локателлі, начальник слідчого підрозділу відділу превенції злочинів у м. Котка Південно-східного відділу поліції Фінляндії Міка Салмінен та начальник відділу іноземних мов та соціальних наук Школи прикордонної поліції Іоана Бордеіану.

З іноземною делегацією зустрілися перший проректор вишу полковник поліції Дмитро Швець та проректор Леонід Могілевський. Під час зустрічі гостей ознайомили з історією університету, напрямами підготовки, науковою та освітньою діяльністю Харківського національного університету внутрішніх справ.

Присутні також обговорили питання організації та проведення спільних навчальних і наукових заходів, наголосили на необхідності розвитку співробітництва в освітній та науковій сферах.

Флорін Локателлі, Міка Салмінен та Іоанна Бордеіану є учасниками програми обміну Cepol Exchange Program ICU TOPCOP. Від ХНУВС у 2021 році участь у програмі беруть Мар'яна Качинська, Тетяна Матюшкова, Олександр Пабат і Владислав Шендрик.

Cepol Exchange Program є бінарною програмою обміну тривалістю 1 тиждень та полягає у двосторонньому обміні досвідом між поліцейськими-партнерами, які виконують подібні (схожі) функції та завдання у своїй службовій діяльності.

Під час візиту до ХНУВС Флорін Локателлі, Міка Салмінен та Іоанна Бордеіану ознайомилися з роботою навчально-тренувального полігону «Відділ поліції», навчально-тренувального центру боротьби з кіберзлочинністю та моніторингу кіберпростору, тактичного містечка «Перехрестя», мовного центру, музею та оглянули навчальні аудиторії університету.

Запланована програма обміну спрямована також на ознайомлення з роботою Головного управління Національної поліції в Харківській області, Управління патрульної поліції в Харківській області та Харківського науково-дослідного експертно-криміналістичного центру МВС України.

Крім того, програмою передбачена участь у бінарних заняттях, круглому столі «Щодо визначення корупційних ризиків у діяльності МВС, шляхів запобігання та протидії корупції МВС» та міжнародній науково-практичній конференції «Актуальні проблеми кримінального процесу та криміналістики», що відбудуться у Харківському національному університеті внутрішніх справ.

ВЗГ ХНУВС

Схожі новини: