Контраст
Шрифт
Визначено переможців чемпіонату Харківської області з гирьового спорту
НАВС

Відкритий чемпіонат Харківської області з гирьового спорту, що пройшов у Харківському національному університеті внутрішніх справ, зібрав близько 120 спортсменів з Харківського регіону. У складі 10 команд у змаганнях взяли участь, як дорослі чоловіки та жінки, так і юніори – представники ЗВО: Харківського національного університету внутрішніх справ, Національної академії Національної гвардії України, Харківського національного університету повітряних сил ім. Івана Кожедуба, Військового інституту танкових військ НТУ ХПІ, а також Дитячої юнацько-спортивної школи № 8, спортивного клубу «Спорт-тайм», збірні команди районів Харківщини.

За результатами чемпіонату було визначено переможців в особистому та командному заліках. У загальнокомандному заліку перемогла команда Харківського національного університету внутрішніх справ.

Ректор університету Валерій Сокуренко привітав переможців і призерів змагань, побажав упевнено йти до своєї мети та завжди перемагати. Нагороди вручив перший проректор вишу Дмитро Швець.

ВЗГ ХНУВС

Схожі новини: