Контраст
Шрифт
Вшанування пам’яті: курсанти ДДУВС переглянули документальний фільм «Аеропорт. Неповернення»
Сьогодні, 20 січня, відзначається Всеукраїнський день пам'яті захисників Донецького аеропорту: дату було встановлено за ініціативою українських воїнів, які 242 дні боронили стратегічний об'єкт.
НАВС
Caption

Курсанти ДДУВС курсів зібралися на локаціях університету та переглянули реальні відеохроніки, зняті під час оборони Донецького аеропорту.

Головними героями фільму «Аеропорт. Неповернення» стали захисники Донецького аеропорту, яких назвали кіборгами, – герої оборони Донецького аеропорту, що тривала майже рік, від травня року 2014 до січня 2015-го.

Про те, як починався перший бій за ДАП і як після нього ще два місяці аеропорт утримувала 72 ОМБР, розповідає фільм Сніжани Потапчук у супроводі інтерв'ю Андрія Куликова з чотирма оборонцями ДАПу.

Майбутні правоохоронці підкреслили, що перегляд фільму дав можливість зрозуміти важливість безмежної любові до життя, а головне – до України.

Зі сцени через відеозапис до курсантів звернувся Кирило Недря, завідувач кафедри гуманітарних дисциплін та психології поліцейської діяльності – один з кіборгів, що боронили ДАП.

Caption
Caption
Caption

 

Схожі новини: