Контраст
Шрифт
World Edu-2021: у ДДУВС – бажана нагорода!
XII Міжнародна виставка «Сучасні заклади освіти-2021» сьогодні відбулася у Києві. Серед учасників – представники Дніпропетровського державного університету внутрішніх справ.
НАВС

Профорієнтаційний захід організований компанією «Виставковий світ» та проходив за підтримки Міністерства освіти і науки України, Національної академії педагогічних наук України, Державної наукової установи «Інститут модернізації змісту освіти».

 

Завідувачка відділу довузівської підготовки Влада Літошко, а також заступник декана факультету органів досудового розслідування Андрій Андреєв та курсанти факультету презентували заклад вищої освіти.

 

 

Так, фахівці ДДУВС розповідали про особливості та переваги навчання на курсантських та студентських факультетах. Презентували для гостей виставки й іміджеву та профорієнтаційну продукцію.

 

За результатами заходу представникам Дніпропетровського державного університету внутрішніх справ вручили диплом Гран-прі «Міжнародна діяльність».

 

 

Відділення зв’язків з громадськістю

Схожі новини:
28.03.2023
Рятувальники Дніпра вчергове отримали благодійну допомогу від представників ДДУВС!
«Be Brave Like Ukraine» – саме ця українсько-американська програма продовжує реалізовуватися за участі представників Дніпропетровського державного університету внутрішніх справ.
15:24 24.09.2021
Забезпечення громадського порядку прогресивними європейськими методами: підсумовуємо перший етап навчань!
Цикл тренінгів за програмою «Основи спеціальної тактики поліцейських підрозділів поліції особливого призначення за Скандинавською моделлю забезпечення публічної безпеки і порядку в ході мирних зібрань та інших масових заходів» триває на базі Дніпропе...