Контраст
Шрифт
Як щодо дайджесту найгучніших подій у ДДУВС за семестр?
Спливає перша половина навчального року, а це означає, що час підбивати підсумки і визначати нові цілі на майбутнє. Ми ж у Дніпропетровському державному університеті внутрішніх справ вирішили розпочати з дайджесту найгучніших подій за семестр. Можливо, і ви стали їх частиною? Забезпечили правопорядок на місцевих виборах!
НАВС

За час проведення місцевих виборів 674 курсанта та 52 поліцейських, які заміщують посади у Дніпропетровському державному університеті внутрішніх справ, надали практичну допомогу головним управлінням Національної поліції в областях та в м. Києві.

Підготували до роботи четверту хвилю поліцейських офіцерів громад!

 

Як щодо дайджесту найгучніших подій у ДДУВС за семестр?

 

118 правоохоронців із 16 областей України вже несуть службу в об’єднаних територіальних громадах. Підготовка на базі ДДУВС тривала майже 3 місяці. За цей час до навчального процесу залучили найкращих інструкторів, досвідчених правоохоронців, представників соціальних служб та ICITAP.

Взяли участь у масштабній благодійній акції!

 

Як щодо дайджесту найгучніших подій у ДДУВС за семестр?

 

60 курсантів на чолі з ректором ДДУВС полковником поліції Андрієм Фоменком здали плазму для виготовлення ліків і подальшого лікування поранених воїнів ООС, постраждалих з великими втратами крові, хворих на онкологію та гематологію, вагітних жінок та немовлят з резус-конфліктами. Представники ДДУВС систематично беруть участь у донорських акціях, які організовує Дніпропетровська обласна станція переливання крові.

Склали присягу працівника Нацполіції!

 

Як щодо дайджесту найгучніших подій у ДДУВС за семестр?

 

492 курсанта присягнули на вірність українському народу та офіційно розпочали свою службу і навчання у Дніпропетровському державному університеті внутрішніх справ.

Влаштували на октагоні ДДУВС справжній «бійцівський клуб»!

 

Як щодо дайджесту найгучніших подій у ДДУВС за семестр?

 

V відкритий чемпіонат міста Дніпра з ММА цього разу приурочили до 55-річчя закладу. За звання найсильнішого у змішаних єдиноборствах змагалися 16 найкращих спортсменів із університетів Дніпра та Дніпропетровської області, Одеси.

 

Відділення зв’язків з громадськістю

Схожі новини:
14:52 03.09.2021
Забезпечення публічної безпеки за новітніми форматами: міжнародні експерти проведуть у ДДУВС відразу 3 тренінги!
У Дніпропетровському державному університеті внутрішніх справ розпочинається цикл семінарів-тренінгів для поліцейських підрозділів поліції особливого призначення на тему «Основи спеціальної тактики поліцейських підрозділів поліції особливого призначе...
25.03.2024
Представники ДДУВС стали переможцями Всеукраїнського чемпіонату зі змішаних єдиноборств
Відбірковий чемпіонат зі змішаних бойових мистецтв UF MMA у Дніпрі зібрав понад 200 учасників зі всієї України.