Контраст
Шрифт
Яким був візит радника міністра МВС до ДДУВС?
Радник міністра внутрішніх справ України Станіслав Крук відвідав Дніпропетровський державний університет внутрішніх справ та провів низку робочих зустрічей. Докладніше – далі.
НАВС

Перш за все, радник міністра зустрівся із курсантами всіх факультетів Дніпропетровського державного університету внутрішніх справ.

 

 

Як зазначив Станіслав Крук, серед прагнень міністерства – створення якнайбільш комфортних та якісних умов для навчання та розвитку молоді у різних сферах діяльності.

 

 

 

Зустрівся радник міністра і з особовим складом університету та його очільником – ректором полковником поліції Андрієм Фоменком.

 

 

 

«Обмін досвідом між закладами вищої освіти в системі Міністерства внутрішніх справ – це досить важливий напрям роботи. Визначення пріоритетних напрямів подальшого розвитку та курс на згуртованість дозволять досягти нових результатів», – зауважив Станіслав Крук.

 

 

 

Ректор ДДУВС полковник поліції Андрій Фоменко подякував за підтримку від Міністерства внутрішніх справ України та зазначив, що колектив університету навіть в умовах воєнного стану продовжує плідно працювати для підготовки до практичної діяльності нового покоління поліцейських.

 

«Наша молодь – дуже мотивована, вона прагне постійно розвиватися та рухатися вперед, випромінює справжній оптимізм. У цьому їй допомагає потужний колектив закладу, який створювався та отримував необхідний досвід не один рік. Ми продовжуємо відповідально працювати над професійною підготовкою курсантів та студентів», – додав Андрій Євгенович.

 

 

 

Відділ зв’язків з громадськістю

Схожі новини:
31.01.2024
Збірна ДДУВС посіла призове місце у комплексних змаганнях серед силових структур
Змагання проведені громадською організацією «Дніпропетровська обласна організації ФСТ «Динамо» серед збірних команд об’єднаних колективів фізичної культури і спорту правоохоронних органів, рятувальних та інших спеціальних служб області.
15:45 23.12.2020
Фахівець ДДУВС успішно пройшов авторитетне європейське стажування!
Завідувач кафедри фінансових та стратегічних розслідувань Дніпропетровського державного університету внутрішніх справ Дмитро Санакоєв нещодавно завершив міжнародне стажування на базі онлайн-платформи дистанційного навчання Leed-CEPOL.