Контраст
Шрифт
Захист практики курсантів ЛДУВС імені Е.О. Дідоренка
НАВС

14 лютого курсанти 2-го курсу спеціальності 081 «Право» захищали звіти з навчальної практики, яка проходила в територіальних органах та підрозділах ГУНП в Луганській області. Метою навчальної практики було поглиблення отриманих теоретичних знань за відповідний період навчання та ознайомлення з організацією роботи дільничних офіцерів поліції. Перед початком практики курсанти отримали відповідний інструктаж від керівника практики – професора кафедри організації правоохоронних та судових органів кандидата юридичних наук Володимира Сілюкова.

 

Захист звітів з навчальної практики проходив з елементами поліцейського квесту за участю відповідальних осіб кафедри організації правоохоронних та судових органів та діючих працівників Національної поліції: капітана поліції, начальника відділу ювенальної превенції УПД ГУНП в Луганській області Андрія Кочубея, майора поліції, заступника начальника відділу дільничних офіцерів поліції УПД ГУНП в Луганській області. Олени Ткачової та майора поліції, старшого дільничного офіцера поліції сектору превенції Сєвєродонецького районного управління ГУНП в Луганській області Дмитра Палієнка.

 

 

Курсанти продемонстрували якісну підготовку з оперування нормативно-правовою базою, складання адміністративних матеріалів та дотримання заходів особистої безпеки.

Прес-служба Луганського державного

 

університету внутрішніх справ імені Е.О. Дідоренка

Схожі новини: