Контраст
Шрифт
Засідання наукового гуртка кафедри кримінального процесу, криміналістики та експертології ХНУВС
НАВС

Відбулося засідання наукового гуртка кафедри кримінального процесу, криміналістики та експертології факультету № 6 Харківського національного університету внутрішніх справ.

Керівник гуртка доцент кафедри кримінального процесу, криміналістики та експертології, кандидат психологічних наук, доцент Світлана Лозова окреслила організаційні питання діяльності наукового гуртка, ознайомила нових членів гуртка з правилами, положеннями та планом проведення засідань гуртка на поточний навчальний рік. Керівник гуртка акцентувала увагу студентів на питаннях написання наукових робіт та основних правилах їх публікації.

Засідання відбулося на криміналістичному полігоні ХНУВС для більш детального ознайомлення студентів – учасників гуртка – з техніко-криміналістичними засобами, що використовуються при розслідуванні злочинів. Світлана Лозова розповіла студентам про особливості пошуку, виявлення, фіксації, вилучення і дослідження  різноманітних слідів в процесі розслідування. Було оглянуто комплекти техніко-криміналістичних засобів – валізу криміналіста та валізу експерта-біолога, детально розглянувши їх наповнення.

Схожі новини: