Контраст
Шрифт
Збірна команда ДДУВС серед жінок виборола срібло на турнірі з баскетболу
У Дніпрі пройшов турнір з баскетболу серед студентів та студенток закладів вищої освіти Дніпропетровської області. У заході взяли участь 11 чоловічих та 3 жіночі команди, серед яких – представники Дніпропетровського державного університету внутрішніх справ.
НАВС

Представників на турнір направили Університет митної справи та фінансів, Національний технічний університет «Дніпровська політехніка», Дніпровський державний аграрно-економічний університет, Придніпровська державна академія будівництва та архітектури, а також Університет імені Альфреда Нобеля. Спортивний захід проходив у Національному технічному університеті «Дніпровська політехніка».  

Збірна команда ДДУВС серед студенток зайняла друге місце. До команди увійшли Діана Пащенко, Дар'я Шаройко, Дар'я Каменца, Марія Єміна (ДДУВС поступилися команді ДДАЕУ).

 

Чоловічі команди ДДУВС в упорній боротьбі змогли вийти у плей-офф з чотирьох підгруп.

Завідувачка кафедри фізичного виховання та тактико-спеціальної підготовки Ірина Скрипченко наголосила, що спортсмени демонстрували високий рівень техніко-тактичної підготовленості та волю до перемоги, проте тільки регулярні тренування та конкурентний відбір до складу збірної команди дозволять удосконалити спортивну майстерність та конкурувати з командами-фаворитами студентського баскетболу Дніпропетровщини.

ВЗГ ДДУВС

 

Схожі новини: