Контраст
Шрифт
Збірній ДДУВС вручили нагороду за переможну «Динаміаду»!
Ректор Дніпропетровського державного університету внутрішніх справ полковник поліції Андрій Фоменко взяв участь в офіційному заході з нагоди підбиття підсумків традиційної програми комплексних змагань «Динаміада-2020».
НАВС

Сьогодні у Дніпропетровській обласній організації ФСТ «Динамо» підбивали підсумки щорічного турніру серед збірних команд, які представляють силові структури.

 

Збірній ДДУВС вручили нагороду за переможну «Динаміаду»!

 

Нагороду за перемогу збірної ДДУВС отримав ректор Андрій Фоменко.

 

Збірній ДДУВС вручили нагороду за переможну «Динаміаду»!

 

Зазначимо, що програма комплексних змагань «Динаміада-2020» включає в себе відразу декілька напрямів: гирьовий спорт, футзал, легкоатлетичний крос, поліатлон, боротьбу самбо, практичну стрільбу та шахи.

За результатами цьогорічного турніру абсолютну перемогу виборола збірна Дніпропетровського державного університету внутрішніх справ, обійшовши представників Головного управління Національної поліції у Дніпропетровській області та Головного управління Державної служби з надзвичайних ситуацій.

 

Збірній ДДУВС вручили нагороду за переможну «Динаміаду»!

 

Спортсмени закладу посіли перші місця у змаганнях із футзалу, легкоатлетичного кросу, поліатлону та практичної стрільби.

 

Збірній ДДУВС вручили нагороду за переможну «Динаміаду»!

 

Вагомий вклад у перемогу збірної ДДУВС у Динаміаді зробили тренери: викладач кафедри спеціальної фізичної підготовки Володимир Рогальський та викладач кафедри тактико-спеціальної підготовки Юрій Волков. Саме їм спортсмени ДДУВС завдячують своїми здобутками, адже пліч-о-пліч готувалися до участі у турнірі.

 

Відділення зв’язків з громадськістю ДДУВС

Схожі новини:
10.02.2024
На базі ДДУВС відбувся Регіональний спортивний форум ветеранів «Сильні України»
Мета заходу – обговорення актуальних проблем реабілітації ветеранів, питання розбудови ветеранської спортивної спільноти в регіоні, перспективи реабілітації через спорт.
10:01 30.11.2021
Тренінг у ДДУВС завершено: спецпризначенці отримали сертифікати про опанування європейських принципів забезпечення громадського порядку
Офіційне закриття заключного етапу семінарів-тренінгів за програмою «Основи спеціальної тактики поліцейських підрозділів поліції особливого призначення за Скандинавською моделлю забезпечення публічної безпеки і порядку в ході мирних зібрань та інших...