Контраст
Шрифт
Здобувачі «Академії поліції» ЛьвДУВС відпрацьовували скандинавську модель забезпечення публічного порядку
НАВС

На базі навчально-тренувального відділу «Верещиця» ЛьвДУВС відбулися практичні навчання для здобувачів Західноукраїнського центру первинної професійної підготовки «Академія поліції». Заняття проходили в рамках дисциплін «Тактика дій поліцейських у різних ситуаціях службової діяльності» та «Забезпечення публічної (громадської) безпеки та порядку під час масових заходів і футбольних матчів».

1

Своїм досвідом зі слухачами ділилися заступники командирів взводів Батальйону поліції особливого призначення ГУНП у Львівській області Тарас Гринюх та Ігор Бурило, а також поліцейські цього підрозділу Андрій Самборський і Петро Самотіс.

1

Практики розповіли про особливості забезпечення охорони публічного порядку та безпеки під час мирних зібрань громадян відповідно до скандинавської моделі. Вони детально продемонстрували тактичні особливості цієї моделі.

Варто відзначити, що впродовж навчання працівники батальйону неодноразово наголошували здобувачам ЛьвДУВС на тому, що публічна безпека – один із найважливіших блоків у роботі Національної поліції. Крім цього, акцентували увагу на необхідності ефективної комунікації з громадянами.

Схожі новини: