Контраст
Шрифт
Здобувачі ХНУВС взяли участь в інтерактивному заході «Молодь проти насильства»
НАВС

Представники Центру Гендерної Культури провели інтерактивний захід «Молодь проти насильства» для здобувачів ХНУВС, а також презентували свої проєкти. Курсанти та курсантки спільно розробляли шляхи подолання та попередження гендернообумовленого насильства, ґрунтуючись на Глобальну Ціль ООН «Гендерна рівність» та Закон України «Про забезпечення рівних прав і можливостей жінок та чоловіків».

Місія Центру Гендерної Культури полягає у популяризації ідей гендерної рівності та сприяння зміні стереотипів щодо соціальних ролей жінок і чоловіків через неформальну гендерну просвіту.

Сьогодні Центр гендерної культури системно працює та розвивається як:

-інноваційний центр неформальної інтерактивної гендерної освіти, в основі якого лежить ідея Lifе Long Learning — навчання протягом життя;

-інкубатор гендерних проєктів;

-інформаційно-методичний та ресурсний центр у сфері забезпечення гендерної рівності;

-тренінговий центр з підготовки тренерського складу у сфері забезпечення гендерної рівності, запобігання гендернообумовленому насильству;

-гендерний коворкінг;

-майданчик для обміну кращими національними та міжнародними практиками у сфері забезпечення гендерної рівності;

-місце міжкультурної комунікації, в якому зарубіжні гості Харкова можуть отримати інформацію про гендерні трансформації, що відбуваються в Україні, про український жіночий та феміністичний рух, про діяльність НГО.

Посилання на презентацію: http://univd.edu.ua/general/direct/30_11_20.pptx
ВЗГ ХНУВС

Схожі новини: