Контраст
Шрифт
Здобувачі вищої освіти ДонДУВС взяли участь у програмі UPSHIFT від ЮНІСЕФ
НАВС

Здобувачі та здобувачки вищої освіти Донецького державного університету внутрішніх справ провели чотири дні у буткемпі,  організованому в межах програми UPSHIFT, що реалізується Дитячим фондом ООН (ЮНІСЕФ) у партнерстві з ГО "СКЦ "Задзеркалля".

Представники ЗВО у складі двох команд поспілкувались із ментором, розробили й презентували власні проєкти та отримали кошти на їх реалізацію.

Команда курсантів та курсанток факультету підготовки фахівців для підрозділів кримінальної поліції представила креативну ідею щодо безпеки здобувачів освіти в інформаційному середовищі. Її

мета -  дослідити сучасні загрози в інформаційному просторі для школярів (кібербулінг, кібергрумінг, флеймінг, харасмент тощо), розробити та організувати для учнів Кіровоградщини заходи з убезпечення у цифровому середовищі, визначити правові аспекти кібербезпеки. 

На кошти, отримані за участь у проєкті, у ДонДУВС створять локацію, де можна буде втілити у життя нестандартні та прогресивні ідеї в напрямку IT-безпеки, реалізувати творчий потенціал, залучити до спільної роботи однодумців, поспілкуватися із лідерами креативної IT-спільноти.

До складу другої команди увійшли представники юридичної клініки «Правовий захист» разом зі студентами факультету підготовки фахівців права, управління та економічної безпеки ДонДУВС. Вони обґрунтували життєспроможність власного проєкту, який допоможе зробити безоплатну правову допомогу мобільною. Особливу увагу приділили внутрішньо переміщеним особам та сім'ям військових. Фінансування заявленого ними проєкту задовольнить потреби громади в якісних юридичних послугах і дозволить застосувати набуті знання на практиці.

ДонДУВС вітає учасників проєкту  та бажає не зупинятися на досягнутому!

Схожі новини: