Контраст
Шрифт
Здобувачі вищої освіти Сумської філії ХНУВС стали учасниками проєкту у рамках Програми «Нове правосуддя» за підтримки USAID
НАВС

 

Студенти  Сумської філії ХНУВС та консультанти юридичної клініки «Правова допомога», що працює при закладі вищої освіти, стали учасниками проєкту «Проведення опитувань учасників судових проваджень в судах Сумської області з використанням методології карток громадянського звітування».
 
 
Цей проєкт реалізує ГО «Бюро правничих комунікацій» завдяки підтримці американського народу, наданій через Агентство США з міжнародного розвитку (USAID) в рамках Програми «Нове правосуддя».
 
 
Керівник проєкту Андрій Сухоставець розповів про деталі та реалізацію  опитування щодо якості роботи судів Сумської області  і закликав майбутніх правників долучатись до його проведення у якості волонтерів, адже, за його словами, активна громадянська позиція, ініціативність та участь у таких заходах допоможе здобути нові знання та професійний досвід ще до отримання диплома. 
Організатори заходу висловили вдячність керівниці юридичної клініки «Правова допомога» Марині Василенко за підтримку та активну позицію.
ВЗГ ХНУВС
Схожі новини: