Контраст
Шрифт
Zoom профорієнтація
НАВС

23 листопада професор кафедри економічної безпеки та фінансових розслідувань НАВС майор поліції Надія Моргун і доцент цієї кафедри підполковник поліції Олександр Шевчук у режимі відеоконференції на платформі «Zoom» провели профорієнтаційний захід для майбутніх випускників ліцею № 144 міста Києва.

 

Zoom профорієнтація

 

 

Zoom профорієнтація

 

Надія Моргун розповіла про умови вступу, особливості навчання за різними спеціальностями в одному з провідних закладів вищої освіти системи МВС, перспективи подальшого працевлаштування в органах Національної поліції України та юридичних структурах. Учні зацікавлено слухали про життя курсантів, їхню наукову діяльність, дозвілля, спортивні досягнення.

 

Zoom профорієнтація

 

 

Zoom профорієнтація

 

Олександр Шевчук розповів про умови проживання в гуртожитках, матеріально-технічну базу, яку постійно оновлюють, розбудову сучасного навчального комплексу й нові навчально-тренувальні полігони на території навчально-наукового інституту (с. Віта-Поштова).

 

Zoom профорієнтація

 

Ліцеїсти ознайомилися з рекламними буклетами академії, які передали до освітнього закладу, а також отримали змістовні відповіді на поставлені запитання.

Кафедра економічної безпеки
та фінансових розслідувань НАВС

Схожі новини: