Контраст
Шрифт
Зустріч курсантів Одеського державного університету внутрішніх справ з суддею
НАВС
16 жовтня курсантський актив та слухачі магістратури факультету підготовки фахівців для органів досудового розслідування мали нагоду поспілкуватися з суддею Дніпровського районного суду м. Дніпродзержинська Дніпропетровської області кандидатом юридичних наук Яною Замковою.

 

 

Суддя подякувала ректорові університету В’ячеславу Аброськіну за запрошення та розповіла курсантам про роботу судової системи в Україні, порядок призначення суддів, структуру суду, проведення кваліфікаційного оцінювання суддів, участь суду присяжних у здійсненні правосуддя, автоматичний розподіл справ, які надходять до суду, тощо.

 

 

Під час зустрічі молоді поліцейські цікавилися питаннями взаємодії слідчих з учасниками судового процесу, підвищенням ефективності підготовки матеріалів кримінальних проваджень, особливостями судового розгляду окремих категорій справ.

 

 

На завершення зустрічі суддя побажала майбутнім слідчим відповідально ставитися до розслідування кримінальних проваджень, грамотно та якісно складати документи, а також зауважила, що саме якісні знання, які вони отримають в університеті, допоможуть їм стати висококваліфікованими спеціалістами.

ВЗГ ОДУВС


   

Схожі новини: