Контраст
Шрифт
Зустріч курсантів ОДУВС із заступником начальника Управління превентивної діяльності ГУНП в Одеській області
НАВС
24 вересня відбулась зустріч курсантів факультету підготовки фахівців для підрозділів превентивної діяльності із заступником начальника Управління превентивної діяльності ГУНП в Одеській області Владиславом Ткаченком, який наголосив на важливості поєднання теорії та практики в процесі підготовки поліцейських, окреслив основні напрями та задачі превентивної діяльності органів та підрозділів Національної поліції України, розповів про особливості проходження служби у підрозділах превентивної діяльності.
 
 
Зустріч відбулась за участі декана факультету Сергія Медведенка та професора кафедри адміністративної діяльності поліції Віктора Любчика, які підкреслили, що практична складова підготовки курсантів є пріоритетом в діяльності факультету та мотивували курсантів використовувати час навчання в університеті для здобуття знань, вмінь та навиків, які є необхідними для якісного виконання професійних задач, які стоять перед поліцейськими, що проходять службу у підрозділах превентивної діяльності.
Зустріч супроводжувалась роботою в діалозі з курсантами, які ставили безліч питань та висловили сподівання на подальше поєднання теорії та практики в процесі навчання. Владислав Ткаченко відповів на багаточисельні запитання, які надходили від курсантів та стосувалися різноманітних аспектів діяльності підрозділів превентивної діяльності. Переконані, що досвід практичної діяльності в сукупності з багажем ґрунтовних теоретичних знань є запорукою успішного становлення курсантів як кваліфікованих працівників, справжніх професіоналів правоохоронної діяльності.
 
ВЗГ ОДУВС
Схожі новини: