Контраст
Шрифт
Зустріч ректора Одеського державного університету внутрішніх справ з Генеральним консулом Республіки Польща в Одесі
НАВС

22 грудня до Одеського державного університету внутрішніх справ завітала Генеральний консул Республіки Польща в Одесі Катажина Солек. Під час зустрічі з ректором університету В’ячеславом Аброськіним було обговорено перспективні напрямки подальшої співпраці та участь у проєктах, які представляють спільний інтерес для обох сторін.

 

На початку зустрічі ректор університету В’ячеслав Аброськін привітав почесну гостю та відмітив, що Одеський державний університет внутрішніх справ вже має дружні відносини з Університетом бізнесу в Домброві Гурнічій (WSB University), в рамках співпраці з яким було заплановано ряд проєктів, в тому числі й щодо обміну студентами двох вишів, але через карантинні обмеження їх реалізувати не вдалося.

 

«Ми сподіваємося, що наша співпраця сприятиме розширенню зв’язків з Республікою Польща, розробленню та впровадженню нових спільних проєктів із залученням фахівців обох країн», – додав В’ячеслав Аброськін.

 

Своєю чергою, Катажина Солек відмітила: «Між нашими країнами віддавна склалися дружні стосунки, адже ми маємо велику частину спільної історії. Тож, для нас, як консульства, дуже важливою є підтримка та допомога тим інституціям, які вже віддавна мають контакти і співпрацю з польськими колегами».

 

На завершення зустрічі сторони обмінялися привітаннями з прийдешніми Новорічними святами та висловили переконання щодо плідного співробітництва у майбутньому.

ВЗГ ОДУВС

Схожі новини: