Контраст
Шрифт
Зустріч ректора ОДУВС з учасниками освітньої програми «2 роки курсант – 1 рік слухач»
НАВС
25 вересня ректор Одеського державного університету внутрішніх справ В’ячеслав Аброськін провів зустріч з колишніми курсантами факультету підготовки фахівців для підрозділів превентивної діяльності – учасниками освітньої програми «2 роки курсант – 1 рік слухач», які щойно прибули до університету на установчу сесію.
 
 
 
З кінця серпня цього року вже в якості слухачів вони продовжують навчання заочно, проходячи службу в підрозділах поліції на посадах поліцейських СРПП та УПП.
Питання, які обговорювалися, стосувалися забезпеченості молодих поліцейських службовими посвідченнями, форменим одягом, наявності в них досвідчених наставників, а також умов несення служби.
Ректор університету в кожного окремо поцікавився, які проблемні питання виникли протягом першого місяця перебування на посадах, що турбує та з якими труднощами вони стикнулися у новому колективі.
Наостанок було досягнуто домовленості про проведення наступної зустрічі під час прибуття на осінню сесію, в ході якої поліцейські матимуть нагоду поділитися враженнями від перших місяців проходження служби у практичних підрозділах.
 
ВЗГ ОДУВС
Схожі новини: