Контраст
Шрифт
Зустріч ректора університету Дмитра Швеця з Генеральним Консулом Республіки Польща в Харкові Янушем Яблонським
НАВС

Ректор Харківського національного університету внутрішніх справ полковник поліції Дмитро Швець провів зустріч з Генеральним Консулом Генерального консульства Республіки Польща в Харкові Янушем Яблонським.У зустрічі також взяли участь координатор Регіонального представництва КМЄС в Харкові Роберт Жулкєвські, голова Харківського товариства польської культури Юзефа Чернієнко та директорка польської суботньої школи «Полонія Харкова» Діана Кравченко.

Дмитро Швець ознайомив Януша Яблонського та учасників зустрічі з напрямами діяльності університету, що відбуваються спільно з польськими колегами та перспективами такої співпраці, зокрема по гуманітарних та освітніх проєктах.


Ректор подякував Консулу Республіки Польща в Харкові за підтримку ініціатив університету й висловив упевненість у продовженні плідної співпраці. «Для нас дуже важливо постійно відчувати підтримку польських колег і друзів. Це надихає й додає впевненості у невідворотності інтеграції України до єдиної європейської родини», – зазначив Дмитро Швець.

Схожі новини: