Контраст
Шрифт
Звіт ректора ОДУВС про підсумки діяльності у 2019/2020 навчальному році та завдання колективу на 2020/2021 навчальний рік
НАВС

05 жовтня в Одеському державному університеті внутрішніх справ з дотриманням протиепідемічних вимог відбулося засідання конференції трудового колективу вишу, на якому було представлено звіт ректора університету В’ячеслава Аброськіна про підсумки діяльності у 2019/2020 навчальному році та завдання колективу на 2020/2021 навчальний рік.

 

 

Розпочинаючи зі здобутків університету у науковій діяльності, очільник вишу зазначив, що протягом 2019–2020 навчального року науково-педагогічним складом університету було підготовлено 1525 наукових праць, зокрема, надруковано 67 статей у виданнях, що індексуються у міжнародних наукометричних базах Scopus, Web of Science. 9 співробітників університету успішно захистили дисертації на здобуття ступеня доктора та кандидата юридичних наук, а також доктора філософії.

Окремо В’ячеслав Аброськін відмітив, що одним із здобутків минулого навчального року є отримання реєстрації категорії «В» для наукових журналів «Південноукраїнський правничий часопис» та «Юридичний бюлетень», а також започаткування Збірника наукових праць курсантів та студентів вишу.

 

 

Ректор університету підкреслив, що у 2019/2020 навчальному році особливу увагу приділено міжнародному співробітництву, співпраці із зарубіжними навчальними закладами, проведенню спільних наукових заходів, здійсненню обміну фахівцями та досвідом протидії злочинності. Так, за результатами співробітництва Одеським державним університетом внутрішніх справ підписано 6 угод з міжнародними партнерами, здійснено та забезпечено 15 міжнародних візитів.

Серед проєктів, реалізованих у 2019-2020 навчальному році слід виокремити:
 – новий комфортний лекційний зал університету на 230 осіб, побудований на навчально-матеріальній базі Одеського центру первинної професійної підготовки «Академія поліції»;
– багатофункціональне тактичне містечко для відпрацювання навичок тактичних дій поліцейських;
– навчальний полігон подвійного призначення «Кризова кімната, дружня до дитини» та «Впізнання поза візуальним та аудіоспостереженням»;
– інтерактивна кімната для відпрацювання навиків реагування поліцейських на випадки домашнього насильства;
– відкриття оновленої експозиції Музею історії Одеського державного університету внутрішніх справ;
– створення Центру добрих справ Одеського державного університету внутрішніх справ – соціального проєкту, який об’єднав понад 500 курсантів, студентів та просто небайдужих громадян заради спільної мети – допомоги тим, хто потребує цього найбільше;
– створення бібліотеки на навчально-матеріальній базі Одеського центру первинної професійної підготовки «Академія поліції».

 

 

У своєму виступі ректор також окреслив основні завдання на 2020-2021 навчальний рік та закликав до більш згуртованої командної роботи у напрямку вдосконалення науково-дослідної діяльності та навчально-виховного процесу в університеті. Він також подякував колективу за плідну працю, небайдужість та особистий внесок кожного в розвиток університету.

 

“Запевняю Вас, що я і в подальшому буду робити все можливе для розвитку університету, покращення Вашого добробуту, поліпшення умов праці та навчання. Хочу бачити аналогічну відданість справі від кожного з вас», – зазначив В’ячеслав Аброськін.

Учасники конференції одноголосно схвалили доповідь ректора за підсумками діяльності університету у 2019/2020 навчальному році.

 

ВЗГ ОДУВС

 

Схожі новини: