Contrast
Letter
Професійна взаємодія: спільний шлях до успіху
НАВС

 

В Національній академії Державної прикордонної служби України значну увагу приділено набуттю психологами відповідних навичок і вмінь для фахової ефективної комунікації з різними категоріями осіб, які постраждали від російської збройної агресії. Державна прикордонна служба України цінує та поважає кожного співробітника, піклується про особовий склад, отже у прикордонному виші проводяться заходи з психологічного відновлення з цільовими сензетивними групами, зокрема з категорією осіб, які перебували у полоні та їх сім’ями.
Фахівці Національної академії взяли участь у навчальному тренінгу за сприяння ГО «Захист об’єднання волонтерів”. Під час заходу психологи ознайомились зі світовими практиками щодо психологічної реабілітації, пошуку нових життєвих цінностей та життєвих стратегій для військових, які перебували у полоні. Участь у тренінгу сприяла формуванню професійної компетентності психологів академії щодо надання послуг даній категорії осіб.
Схожі новини:
25.03.2024
Перемога на Кубку України
Команда Національної академії Держприкордонслужби України взяла участь у змаганнях на Кубок України з рукопашного бою, присвячений пам’яті полеглих спецпризначенців Головного управління розвідки Міністерства Оборони України.