Контраст
Шрифт
Футбольна команда Харківського національного університету внутрішніх справ перемагає гранда Вінницької області і заслужено очолює групу команд Вищої ліги
НАВС

Упродовж трьох місяців тривали футбольні матчі чемпіонату м. Вінниця. За звання найсильнішого боролись 11 команд регіону.
У принциповому поєдинку за перше місце ФК «Універ-Динамо» ХНУВС зустрівся з одним із старожилів, а зараз єдиним представником від Вінницької області у чемпіонаті ААФУ (Асоціація аматорського футболу України) ФК «Факел» м. Липовець.

Упродовж усього чемпіонату динамівці утримували першу сходинку турнірної таблиці. І хоча обидва колективи вже забезпечили собі участь у наступному етапі змагань серед команд Вищої ліги, остання гра несла принциповий характер - кожен хотів вийти із групи саме з першого місця.

Перший тайм завершився нулями на табло, щоправда динамівці мали два убивчих моменти для взяття воріт, але мя’ч по-зрадницьки розминувся із воротами «Факела». Під завісу першої 45-ти хвилинки уже вінничани мали відмінну нагоду повести в рахунку, оскільки у ворота харків’ян був призначений 11-ти метровий удар, проте у рамці надійно зіграв кіпер біло-синіх Ілля Таран. Гра проходила на високих швидкостях, боротьба точилася на кожному клаптику футбольного газону, команди грали у відкритий комбінаційний футбол, за перебігом якого спостерігали охочі пошановувачі Вінницького футболу, курсанти, студенти та працівники ХНУВС, а також пересічні глядачі. По перерві динамівці, провели дві результативні комбінації і як наслідок - забили у ворота два сухі м’ячі. Спочатку відзначився Іван Омельяненко, замкнувши прострільну передачу від Федора Сивоконя, а подвоїв результат Данило Цимбал, який холоднокровно реалізував вихід сам на сам з воротарем.


У безкомпромісній боротьбі ФК «Універ-Динамо» підтвердив свій клас - у підсумку перемога 2:0.

На грі був присутній ректор університету генерал поліції третього рангу Валерій Сокуренко, це додало гравцям особливої мотивації. Після матчу Валерій Васильович поспілкувався із гравцями, привітав їх з перемогою та побажав нових футбольних досягнень.

Для довідки:
ФК «Універ-Динамо» - триразовий володар Кубку МВС України (2016, 2018, 2021); дворазовий чемпіон Харківської області (2020, 2021); дворазовий чемпіон м. Харків (2019, 2021). Володар кубку Харківської області 2021 року.

Слава Україні!
Слава ЗСУ!
РАЗОМ ДО ПЕРЕМОГИ!

Схожі новини: